Blindr
sk cz si en

Aký dobrý seriál ste naposledi videli ?


Tak ako som tu vytvoril tému patriacu filmom,tak som sa neskôr rozhodol,že aj seriály by mali mať svoje miesto.Tak šup šup ..dávajte rady ta tipy na na seriály kludne pridajte aj stručný obsah ..akcia/horor/komédia/krimi/mystery/drama/thriller
User222368344
0 Like 0 Dislike
Mala veľká Británia
User219706917
0 Like 0 Dislike
Westworld -1 seria (2. Je o ničom ), Gomorra sa určite oplati pozrieť
User222567823
0 Like 0 Dislike
Hi
Idf
1 Like 0 Dislike
The 100
User24672
0 Like 0 Dislike
Mr.mercedes (2017).

Kauza psychopat v mercedese ktorý sa uspokojil na vražde 8 nevinných ludí ktorá postupne kúskuje v niekolkých epizódach život bývaleho policajného detektíva na dôchodku a jeho protistranu mladého výrazného záporaka žijúceho z matkou vo svojej velkej pivnočnej IT komore.Jedného dňa príde správa od mladého zabijaka,že vražda 8 ludí je len začiatok a tak sa začne hra na mačku a myš ... Osobne mi je v seriáli najsympatickejší hlavný hrdina Bill,chová pekného korytnáka,má kamarátov všetkých vekových kategórii,akurát so ženamu by to mohol trošku vedieť,ale čo čakať od neho ..v takom veku sa mu už asi ani nepostaví.Naoplátku zaujimavý celkom je aj záporák,akurát že vedie ovela nudnejší život,stála práca,jeho život je IT,mohol by viac využit svoj potenciál inteligentnosti.Mimochodom som prvý krát v živote videl ako matka honí svojmu synovi jeho bakulu,čo ma akurát utvrdilo v tom že musám dať tomuto seriálu 10/10.
User183695915
0 Like 0 Dislike
Jmenuji se Earl
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.