Blindr
sk cz si en

Hledá tu někdo vážný vztah? (jižní Morava)


Po nějaké zkušenosti s tímhle serverem mě napadla otázka - hledá tu vůbec někdo vážný vztah? Přijde mi, že se sem všichni chodí jen "pobavit" a nikdo to nevyužívá jako seznamku. Je to tak nebo se pletu?
Rád bych se pletl (a ještě raději, kdyby se ozval někdo z okolí, kdo tu není jenom z nudy).
Harald3
1 Like 0 Dislike
Takže odpověď zní: áno, lebo na druhom konci Slovenska jedna bola
mišeno
1 Like 0 Dislike
ja som ta pochopil spravne ja ti to mozem povedat z mojej skusenosti, ze ja som frajerku z blindru mal a nie z blizka, cestoval som za nou cez cele slovensko, hovorim ze staci len vydrzat, samozrejme musis oslovovat a komunikovat a treba dat tomu trošku času
Harald3
1 Like 0 Dislike
Podle první odpovědi vidím, že jsem se špatně vyjádřil - myslel jsem, jestli tu nějaká dívka/mladá žena hledá vztah. Přijde mi, že tu hledají vztah jenom muži a (i to vzácně) "dříve narozené", ale dívky/mladé ženy to neberou vážně.
mišeno
1 Like 0 Dislike
neboj najdu sa tu aj takí ktorí tu hladajú vážny vzťah
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.