Blindr
sk cz si en

Adamm994

Mož, 30
Pardubický kraj - Česko
Značilnost
Višina: 196
Teža: 90
Lasje: Hnědé
Oči: Modro- zelené
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Prazno
Najljubša skladba: Green Day, Blink 182, Good Charlotte,
Najljubša knjiga: Prazno
Najljubša barva: červená, černá
Najljubše hrana: Prazno
Najljubši šport: Basketball, Florbal
Hišne živali: Prazno
Idol: Billie Joe Armstrong
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Srednjošolske
Poklic: Zaposlen
Hobiji
Basketball, Skateboard, Kalistenika, Hudba, Filmy, Seriály, PS4 , PC hry atd. Je spousta věcí co mě baví, ale zároveň si uvědomuju, že bez většiny z nich bych se v životě klidně obešel, ale asi si nedokážu představit snad ani jeden den bez hudby. To je něco co by mi opravdu chybělo a nejsem si jistej jestli bych vůbec dokázal normálně fungovat a třeba jen ráno dojít bez sluchátek do práce :D
Druge informacije
Ani nevím jestli tu někoho hledám v tuhle chvíli sem si jistej asi jen tím, že pořád tak nějak v životě hledám sám sebe, ale určitě se nebráním tomu si tu s nějakou slečnou psát popř. se poznat blíž.. Myslím si, že nudnej snad nejsem .. Mám rád humor a občas mám dost velký sklony k sarkasmu kterej s oblibou používám :D Někdy v ne zrovna vhodnej okamžik a tak někteří lidé co mě třeba úplně neznají popř. nechápou humor si potom myslí, že sem nějakej arogantní debil přitom se jen většinou snažím odlehčit nějakou situaci, ale to se stává fakt jen ve vyjímečných situacích a většina lidí si ke mě právě na základě humoru a toho, že se snažím si z ničeho nedělat příliš velkou hlavu najde cestu. Nevím co o sobě víc říct asi jen to, že pokud si bruneta s velkýma hnědýma očima tak už teď máš u mě body navíc <3.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.