Blindr
sk cz si en

Branko

Mož, 33
Bratislavský kraj - Slovensko
Značilnost
Višina: 192
Teža: Ako kedy
Lasje: čierne, typ A
Oči: zelené
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Mám
Najljubša skladba: Nemám
Najljubša knjiga: His Dark Materials
Najljubša barva: Zelená
Najljubše hrana: Čokoláda
Najljubši šport: Načo
Hišne živali: Nechajte ma na pokoji už
Idol: Každý kto nezaspáva ráno do roboty jak ja
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Strokovno
Poklic: Drugo
Hobiji
Všeličo
Druge informacije
Pochádzam z hlúpej rodiny. Môj otec pracoval v banke a chytili ho, ako kradne ceruzky. Počas vojny Severu proti Juhu môj dedko bojoval za Západ. Pri pôrode doktor povedal mojej mame: Nebojte sa mamička, už vidím chvostík! Ked som sa narodil, doktor prišiel ku môjmu otcovi a povedal: Robili sme, čo sme mohli, ale pretlačil sa von.
Moja matka ma nechcela kojiť. Hovorila, že ma má rada iba ako priateľa. Keď som bol malé dieťa, chceli ma vyfotiť na plagát propagujúci antikoncepciu. Rodičia ma nenávideli. Raz ma uniesli a poslali otcovi kus môjho prstu. Povedal im, že chce vidieť viac dôkazov! Ako dieťa som sa aj stratil. Videl som policajta a požiadal som ho, aby mi pomohol nájsť mojich rodičov. Povedal som: Myslíte, že ich niekedy nájdeme? Odvetil: Neviem chlapče, mohli sa skryť hocikde!
Keď je Halloween, rodičia obliekajú svoje deti aby vyzerali tak ako ja. Minulý rok sa mi nietko dokonca pokúšal dať dole tvár!
Pracoval som v obchode so zvieratmi a ľudia sa pýtali, ako dlho sa dožívam. Posledné prianie môjho strýka bolo, aby som mu sedel na kolenách. Zomrel na elektrickom kresle.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.