Blindr
sk cz si en

jayas

Mož, 37
Nitriansky kraj - Slovensko
Značilnost
Višina: 176
Teža: 84
Lasje: krátke
Oči: zelené, 2ks :)
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Nedotknuteľní
Najljubša skladba: pop, rock, dance, trance, klasika
Najljubša knjiga: historické a populárno-psychologické knihy
Najljubša barva: červená, čierna, modrá, zelená, oranžová
Najljubše hrana: všetko zo slovenskej kuchyne
Najljubši šport: bicyklovanie, plávanie, lyžovanie, turistika
Hišne živali: pes
Idol: otec
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Visokošolske
Poklic: Zaposlen
Hobiji
cestovanie, divadlo, domáce práce, filmy, šport, turistika
Druge informacije
Malý, tučný, škaredý, bez zmyslu pre humor... :)

Obyčajný chlapčisko s iskrou v očiach. Podľa priateľov vraj dobrý spoločník. Mám rád drobnosti, ktoré ma nadchnú - úsmev, let motýľa, stavanie snehuliaka, vŕzganie snehu pod nohami, vystrájanie sestrinho psa. Nemám rád pokrytcov, držkovú polievku a teploty nad 25°C, keď sa človek "dusí vo vlastnej šťave".

Cením si komunikáciu na rovinu.

Ak sa nájde odvážna parťáčka na turistiku za zrúcaninami (skôr prechádzky prírodou za zrúcaninami), veľmi sa poteším ;) Veľmi oceňujem intelekt, ľudskosť a morálne hodnoty.

Mám rád čokoládu, rána keď ma zobudia slnečné lúče aj vŕzganie snehu pod nohami, filmy s dobrou pointou a hudbu, ktorá ma chytí za srdce.

Na rovinu, nehľadám tu žiadny úlet ani chvíľkové pobavenie. Optimisticky (možno aj naivne :) ) verím, že natrafím na tú, ktorá bude pre mňa prioritou.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.