Blindr
sk cz si en

Michal Mišiak

Mož, 42
Banskobystrický kraj - Slovensko
Značilnost
Višina: 186
Teža: 80
Lasje: tmavohnedé
Oči: hnedé
Ljubezen in odnosi
Stanje: Drugo
Hobiji
Najljubši film: Forrest Gump
Najljubša skladba: podľa nálady
Najljubša knjiga: veľa skvelých kníh sa mi dostalo do rúk
Najljubša barva: všetky
Najljubše hrana: ....nech je to pestré a chutné, kľudne aj zelenina
Najljubši šport: Prazno
Hišne živali: Prazno
Idol: Prazno
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Srednjošolske
Poklic: Zaposlen
Hobiji
rád majstrujem, čítam, bicyklujem... na alkohol mi čas už neostáva
Druge informacije
Pracoval som ako sprievodca v Osvienčime, v súčasnosti pracujem v úplne inej "brandži", okrem toho makám denne na projekte za ktorý ma nikto neplatí - ale pre mňa to má zmysel.

Som v rozvodovom konaní. Mám tri deti, dcéru (9 ročná) a dvoch synov (6 a 3 roční). Nechcem aby s mojich detí vyrástli ustráchaný slabosi, preto sa im venujem a stále sa snažím byť pre nich dobrým vzorom.

Je ťažké byť dobrý, usmiať sa na ľudí, ktorí mi ublížili. Ale tá super nálada, tá tých "blbcov a neprajníkov" tak rozhodí, že sa dokážem usmievať celý deň.

Nemám záujem nikoho ťahať za nos, s citmi sa nehrám, na bolesti druhých sa nesmejem .... život, hlavne práca v Osvienčime ma to naučila.
Áno - rozvádzam sa.

Ak som nenudil, napíš. Som na FB, ale tam veľmi nechodím, skorej WhatsApp 0944 727 976. Michal
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.