Blindr
sk cz si en

Single4TooLong

Mož, 40
Bratislavský kraj - Slovensko
Značilnost
Višina: 183
Teža: 98
Lasje: Tmavé a krátke
Oči: Hnedé
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Interstellar
Najljubša skladba: Rock, Electronic, DnB
Najljubša knjiga: veľa toho nečítam
Najljubša barva: Red, Orange, Yellow
Najljubše hrana: Asian, Steak
Najljubši šport: Football
Hišne živali: Dog
Idol: Elon Musk
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Visokošolske
Poklic: Zaposlen
Hobiji
Cestovanie, spoznávanie zaujímavých miest mimo turistických chodníčkov, príroda, prechádzky lesom, festivaly a koncerty, technológie,...
Druge informacije
Som introvert, skôr tichšej povahy a ťažšie sa mi nadväzujú nové priateľstvá, aj keď by som veľmi chcel. Nie som namyslený, ako by to na prvý pohľad mohlo vyzerať. Preto by som tu rád našiel kamarátku na občasné stretávanie sa. Možno si povieš že som len ďalší z tisíca čo tu toto píše, ale ver mi, bol by som radšej keby som už takú kamarátku mal a nemusel sem písať ? Myslím že som celkom normálny chalan a však napíš, rád sa zoznámim ?
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.