Blindr
sk cz si en

Viko

Žena, 21
Trnavský kraj - Slovensko
Značilnost
Višina: 170 cm
Teža: Prazno
Lasje: Short brown
Oči: Brown
Ljubezen in odnosi
Stanje: Prazno
Hobiji
Najljubši film: Inferno
Najljubša skladba: Slipknot, SOAD, AC/DC, Guns N' Roses, Post Malone, Billie Eilish, Imagine Dragons
Najljubša knjiga: John Green - Let it snow
Najljubša barva: Black
Najljubše hrana: Prazno
Najljubši šport: Ultimate frisbee
Hišne živali: Dog
Idol: Prazno
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Prazno
Poklic: Študent
Hobiji
Mám rada hudbu, akúkoľvek, ale preferujem metal, baví ma šport, nepohrdnem žiadnym, rada tancujem, hlavne spoločenské tance, ale baví ma celkovo sa hýbať ? rada si prečítam nejakú dobrú knihu a mám rada motorky, či už jazdiť alebo sa v nich s niekým vŕtať a najväčšie hobby je dobrovoľníctvo, ale mám aj veľa ďalších ?
Druge informacije
Som človek so zdravým rozumom a hlavne so zmyslom pre humor, ak si vieš urobiť srandu predovšetkým zo seba vitaj v klube. Snažím sa na veci pozerať s nadhľadom a častokrát chápem veci inak ako ostatní. Som svojská a nevyhoviem každému a veľa ľudí ma nemá rado, ale kúp mi niečo dobré na papanie a môžeme byť kamaráti :P
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.