Blindr
sk cz si en

ŽandaB

Žena, 33
Kraj Vysočina - Česko
Značilnost
Višina: 175
Teža: Prazno
Lasje: Hnědé
Oči: Hnědé
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Prazno
Najljubša skladba: Hárlej, Fast Food Orchestra, Pekař, 30 Seconds To Mars, Coldplay, My Chemical Romance...
Najljubša knjiga: Na větrné hůrce, Kytice
Najljubša barva: Modrá, oranžová
Najljubše hrana: Asijská kuchyně
Najljubši šport: Prazno
Hišne živali: Prazno
Idol: Prazno
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Visokošolske
Poklic: Drugo
Hobiji
Jsem kadeřnice. Má práce je mi koníčkem, tedy nečekej, že ti domů po dlouhé šichtě přijde zpruzelá holka, co bude nadavát jak byl den pitomý a že jsem zase musela makat. ? Když zrovna nejsem v továrně na nové lidi, otáčím se ráda v kuchyni nebo objevuji nová místa, ať už v blízkém okolí, nebo někde dál. Vždy je co vidět a všude se dá najít něco krasného. Příroda mi je moc příjemná, proto se snažím utíkat do ní často na procházky. Doma v koutě mi stojí elektrická kytara, která prahne po hraní, avšak sama nejsem schopná se to naučit. Kdybys byl hráč (kytarový samozřejmě myslím), uvítala bych tě dvojnásob. Ale není to jasnou prioritou.
Druge informacije
Prioritou mi je, abychom si především měli co říct. Lákají mne dlouhé debaty do noci o tématech, na kterých se spolu shodneme. Ať už budou zaměřená na zajímavosti ve světě, nebo i jen na obyčejné všední věci. Budu ráda za společný smích, neboť ten kromě toho, že léčí, prodlužuje i život. Určitě si nepřeji napjaté situace, proto bych jim ráda předešla vzájemnou komunikací a sdílností. Vzhled rozhodně neřeším- buď jaký jsi, hlavně svůj a bez přetvářky prosím. To samé ti můžu nabídnout i já.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.