Hraní online


Ahoj, jsou tu nějací lidé, co se věnují TES Online? Nebo třeba Borderlands 3? Diablo 3?
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Zjistil jsem, že do chatu se dají normálně přidávat linky. link Zde je link na discord, kde se jako hráči scházíme.
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Ahoj, stále ještě hrajeme online hry a pořád se k nám dá přidat. Nabíráme zde, scházíme se ovšem na vlastním discord serveru, protože je na hraní vhodnější. Hrajeme převážně elder scrolls online, ale dají se dohodnout i další hry. Neváhej mne kontaktovat a zjistit víc informací!
C2H6O
0 Like 0 Dislike

Naše Blindr komunita je stále otevřená dalším hráčům.
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Stále nabíráme hráče!
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Hraješ online? Přidej se k nám, vezmeme tě do party. Je jedno jestli jsi muž, žena, nebo se cítíš být kýmkoliv jiným. Nehraješ, ale rád bys? V naprostém pořádku! Pomůžeme ti začít! Stačí se nebát a napsat mi.
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Stále nabíráme hráče i hráčky!
C2H6O
1 Like 0 Dislike
Dnes proběhlo první sezení, o víkendu začneme, snad, hrát. Někdo další, kdo se k nám přidá?
C2H6O
0 Like 0 Dislike
Tak se nám místní subkomunita hráčů pomalu ale jistě rozjíždí, kdo mi napíše toho mohu přidat na náš discord server - respektive poslat mu odkaz - pozvánku. Nejprve si mne bude muset přidat jako známost a byl bych rád, kdyby napsal i něco o sobě, abych zbytečně nemusel řešit nějakého tro(t)la.
Andy07
0 Like 0 Dislike
Keď tak si má pridajte na steam 97Andy97
Andy07
1 Like 0 Dislike
Ja mám tiež ESO a tiež by som rád niekoho našiel, ale dlhšie som to nehral už 😀
1
2
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.