Blindr
sk cz si en

Imreti731827747

Mož, 47
Moravskoslezský kraj - Česko
Značilnost
Višina: 185
Teža: 105
Lasje: Hnědé
Oči: Hnědé
Ljubezen in odnosi
Stanje: Samski/a
Hobiji
Najljubši film: Romance o lásce,Seznamte se Joe Black
Najljubša skladba: Metal,klasika,electroswing,hardrock atd.
Najljubša knjiga: Je jich mnoho,od autorů:James Brown,L.Child,D.Preston,J.Connoly,J.Rollins,J.Carol,Ch.Carter
Najljubša barva: Fialová
Najljubše hrana: Cokoli dobré, řecká kuchyně
Najljubši šport: Plavání,badminton
Hišne živali: není
Idol: Nemám
Izobrazba/Služba
Izobrazba: Strokovno
Poklic: Zaposlen
Hobiji
Rád houbařím,procházky po lese,hrady,zámky,občas něco vyfotím,když nemám co dělat a potřebuji vypnout hlavu tak pc hry-online war thunder,jinak strategie ve stylu Rome total war.
Když byla chalupa,tak to bylo asi tak mé největší hobby,bylo pořád kolem ní co dělat.
Druge informacije
Zdravím,
rád bych poznal milou dušičku, poštěstí-li se. Mohu nabídnout, zázemí, oporu, svou náruč, pohlazení, upřímnost, toleranci, věrnost.
Já pohodový synek, pracující, bez dluhů a závazků, trochu kutil, upřímný, tolerantní, spolehlivý, věrný, nekuřák, kterýžto je sám.
S kým bych se rád seznámil a potkal?
S milou, pohlednou, usměvavou dušinkou, štíhlejší postavy, do 40let, nekonfliktní povahy, hledající pevný bod ve svém žití. Můžeš být i o dost mladší, nebude-li ti vadit větší věkový rozdíl.
Nesnáším lež, faleš, přetvářku, neupřímnost, vztahovačnost, panovačnost a hádky. Tímto by jsi tedy neměla disponovat a také bolestí hlavy. :)
Také by jsi měla být tou, jež by ráda trávila čas v mé blízkosti, měla ráda mé obejmutí, polibky, pohlazení, mazlení a také i v neposlední řadě sex. Také aby jsi si uměla i o to sama říci, uměla sama přijít a obejmout, políbit, pochválit (když je za co), a tak podobně.
Klidně můžeš být i trochu švihlá, správným způsobem. :) Prostě správná parťačka do pohody i nepohody. Barvu pleti neřeším, můžeš být i cizinka žijící v ČR. Není potřeba aby jsi byla přímo z mého města či okolí, pokud budeš mít zájem se přestěhovat ke mě do Ostravy.
Dokážeš se ztotožnit s výše psaným? Tak mi napiš. Ale opravdu máš-li vážný zájem, také ne jen pár slov nebo jednu větu. Prostě napiš něco o sobě ať vím alespoň v základu, komu budu odepisovat.
Všem které toto četly (i když jim nevyhovuji), přeji krásné a úspěšné dny, Jirka.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.